Επαναφορά κωδικού

Το να κερδίζεις χρήματα
δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Δείτε πως λειτουργεί η ενοικίαση στην Renthis2me. Η ασφάλεια των αντικειμένων σας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα.

1. Βρες τα αντικείμενα που θέλεις να καταχωρήσεις

Ξεκινάμε! “Ρίξε” μια ματιά στα δωμάτια του σπιτιού σου, όλοι έχουμε αντικείμενα που “κάθονται”. Βρες τα πιο ελκυστικά. Αποφάσισε σε ποια κατηγορία αντικειμένων ανήκουν και καταχώρησέ τα.

A collage describes Step 1
A collage describes Step 2

2. Τράβηξε φωτογραφίες.

Βγάλε το καλλιτεχνικό στυλ που κρύβεται μέσα σου και τράβηξε το αντικείμενο σου όμορφες φωτογραφίες, όσο πιο όμορφες τόσο πιο ελκυστικό το αντικείμενο. Όσο πιο ελκυστικό τόσο περισσότερες ενοικιάσεις θα κάνει!

3. Συμπλήρωσε πληροφορίες για εσένα και το αντικείμενό σου.

Όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλείας για τις ενοικιάσεις. Δώσε όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζεις για το αντικείμενο σου, αν θέλεις να μάθεις την “προτεινόμενη” τιμή ενοικίασης του αντικειμένου σου, η Renthis2me έχει ένα TIP εδώ.

A collage describes Step 3
A collage describes Step 4

4. Αποδεχτείτε το αίτημα για ενοικίαση.

Αποδέξου το αίτημα και μόλις ξεκίνησες να βγάζεις χρήματα από κάτι που κάθεται. Απίστευτο;

Μην ξεχάσεις να αφήσεις αξιολόγηση για τον ενοικιαστή του αντικειμένου σου!

Η επόμενη εμπειρία
απέχει 4 βήματα

Δείτε πως λειτουργεί η ενοικίαση στην Renthis2me

1. Ανακάλυψε τα αντικείμενα που θέλεις.

Μπορείς να αναζητήσεις το αντικείμενο που επιθυμείς, να ενοικιάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων που συνεχώς αυξάνεται. Κάνε αναζήτηση βάση κατηγορίας, τοποθεσίας ή ακόμα και ημερομηνίας. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις τα αντικείμενα που σου αρέσουν στα “αγαπημένα σου” για μετέπειτα ενοικίαση.

A collage describes Step 1
A collage describes Step 2

2. Κάνε κράτηση

Βρες τις ημερομηνίες που θέλεις το αντικείμενο και κάνε το “δικό σου”. Επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του αντικειμένου για περισσότερες πληροφορίες.

3. Απόλαυσε το αντικείμενο

Η Renthis2me δημιουργήθηκε ώστε τα χρήματα να σταματήσουν να αποτελούν εμπόδιο στις επιθυμίες των ανθρώπων. Τώρα, με τις ενοικιάσεις αντικειμένων μπορείς να απολαύσεις πολλά αντικείμενα από το να περιμένεις να αγοράσεις ένα.

A collage describes Step 3
A collage describes Step 4

4. Αφήστε μια αξιολόγηση

Οι αξιολογήσεις βοηθάνε πραγματικά την Renthis2me να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Επίσης βοηθούν όλο το community να γνωρίζετε μεταξύ του και τέλος αυξάνει την αξιοπιστία της ενοικίασης.