Επαναφορά κωδικού

Νότια Κρήτη. Σούρουπο. Θάλασσα. 3 φίλοι συζητάμε για το πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή χωρίς περιορισμούς, όπως την ονειρευόμαστε…

Όντας φοιτητές, είχαμε πολλή ενέργεια, χρόνο και πάθος για νέες περιπέτειες. Όμως, τα χρήματα πολλές φορές στέκονται εμπόδιο στις επιθυμίες μας.

Όπως κι εκείνο το απόγευμα του Αυγούστου! Τα χρήματα λίγα για να κάνεις μια φωτογράφιση κάτω από τη θάλασσα, χωρίς επαγγελματική κάμερα. Λίγα για να πας κάμπινγκ χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Λίγα για να οργανώσεις ένα ανεπανάληπτο πάρτι που θα το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Μας «σκότωνε» η ιδέα ότι μια κιθάρα μας “έκλεινε το μάτι” σε ένα από τα γειτονικά σπίτια, σκονισμένη και αναξιοποίητη, ενώ εμείς την θέλαμε τόσο πολύ εκείνη την στιγμή!

Την ώρα που αναρωτιόμασταν γιατί να μην υπάρχει μια πλατφόρμα όπου όλοι μπορούν να δανείζονται ή να ενοικιάζουν τα αντικείμενά τους, πέρασε από μπροστά μας μία κοπέλα με την πολυπόθητη κιθάρα στο χέρι. Λίγα λεπτά μετά γίναμε μια παρέα, απολαμβάνοντας την μουσική και το κύμα.

Θέμα τύχης, θα μας πείτε. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Και εγένετο η Renthis2me!

A girl listen a boy to play music with guitar
A person use binoculars

Το όραμά μας

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που όλα τα μοιράζεσαι, ένα κόσμο που όλα σου ανήκουν. Μαζί θα αλλάξουμε τις καταναλωτικές συνήθειες και θα καταπολεμήσουμε τον υπερκαταναλωτισμό. Για μια καλύτερη κοινωνία και ένα βιώσιμο κόσμο.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι τα χρήματα είναι εμπόδιο εμπειριών. Στην Renthis2me θέλουμε να το αλλάξουμε, όλοι μας θα μπορούμε να ζήσουμε μια νέα εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε ένα αντικείμενο, απλά να το νοικιάσουμε!

Τα άτομα πίσω από το Brand

Δεν μπορείς να επιτύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς μια δυνατή ομάδα. Αυτή είναι, εξάλλου, που θα κάνει την επιχείρηση να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Γνωρίστε τη δική μας.

Κεφαλογιάννης Άρης

Co-Founder & CΕΟ

Βενετσανάκης Χριστόφορος

Co-Founder & CFO

Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος

Co-Founder & Advisor

Παπαδάκης Χάρης

Software Engineer

Τσονιώτης Νικόλας

Advisor

Βουκόλας Kωνσταντίνος

Accountant

Κολλήγα Ελένη

Digital Strategy Consultant

Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος

Νομικός Σύμβουλος