Επαναφορά κωδικού

Τα αποτελέσματα αναζήτησης
09/04/2022

Το να κερδίζεις χρήματα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

Αξίζει να παραδεχτούμε ότι, για το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς ισχύουν τα παρακάτω:  

  • Με προβληματίζει που η ψηφιακή εποχή μας αναγκάζει συνέχεια να ¨κυνηγάμε¨ τα νέα- τεχνολογικά αναβαθμισμένα προϊόντα.
  •  Κάπου, κάποτε ήθελα να ζήσω  μια εμπειρία ή να δοκιμάσω κάτι καινούριο, αλλά επειδή δεν είχα αγοράσει τον απαραίτητο εξοπλισμό, η επιθυμία μου αυτή, δεν εκπληρώθηκε ποτέ. 
  • Έχω κάνει τουλάχιστον μια κακή αγορά στην ζωή μου και το αντικείμενο κάθεται αυτήν την στιγμή κάπου στο σπίτι μου. 
  • Δεν θα έλεγα όχι σε μία έξτρα πηγή εισοδήματος. 
  • Θέλω να συμμετέχω σε κινήσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο μέλλον. 

Αν δεν ένιωσες καμία από αυτές τις ανησυχίες μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση. Αλλα επειδή στα άτομα που έχουν τέτοιες ανησυχίες ανήκουμε και εμείς, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε και θα χαρούμε πολύ εαν εμπνεύσουμε κάποιον από εσάς να κάνετε το ίδιο. 

 Στην Renthis2me, ο κάθε ένας μπορεί να αξιοποιήσει αντικειμενα όπως, ηλεκτρικες συσκευες, gaming, αντικείμενα οπτικοακουστικής, αθλησης, μεταφοράς ή γενικότερα εξοπλισμό για κάποια δραστηριότητα εξοικονομώντας χρήματα. Κερδίζοντας έξυπνα χρήματα, ο ιδιοκτήτης, δίνει ζωή στα αντικείμενα του,  βοηθά κάποιον να ζήσει μια νέα εμπειρία, γνωρίζει νέα άτομα από μία ανερχόμενη κοινότητα βοηθώντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Γιατί πρέπει να δημοσιεύσω τα αντικείμενα μου στην  Renthis2me;

Το Renthis2me είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος όχι μόνο για να εξοικονομήσετε αλλα και να αποκτήσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Η ενοικίαση των αντικειμένων σας συσκευών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλεις επιπλέον χρήματα στην τσέπη σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα δευτερεύον εισόδημα ( side-Hustle).

Η ανάρτηση των επιπλέον ή ελαφρώς χρησιμοποιημένων αντικειμένων σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνεις τον κύκλο ζωής τους. Φαντάσου ένα αντικείμενο που είχες αγοράσει στο παρελθόν και δεν χρησιμοποιείς πια καθημερινά, να το κάνεις απόσβεση σε 20-30-40 μέρες ενοικίασης. Θα είναι σαν να μην το αγόρασες ποτέ αλλα να το διαθέτεις παρόλα αυτά. 

Τι είδους αντικείμενα μπορώ να ανεβάσω στην Renthis2me;

Η ομορφιά του Renthis2me είναι ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε σχεδόν οτιδήποτε! Οι βασικές κατηγορίες είναι: Gaming/Electronics, Audiovisuals, Transportation, Film and photography, Sports, Others. Εάν δεν ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να ανεβάσεις, ρίξε μια ματιά στα υπάρχοντα ανεβασμένα αντικείμενα για να πάρεις ιδέες.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω; Πώς ακριβώς εξοικονομώ χρήματα;

Το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε δημοσιεύοντας τα ηλεκτρονικά σας στην Renthis2me, εξαρτάται πλήρως από εσάς. Όλα εξαρτώνται από το πόσο δημοσιεύετε τα αντικείμενα σας και πόσο συχνά τα νοικιάζετε. Η όλη εμπειρία είναι απολύτως προσαρμόσιμη και έχετε τον πλήρη έλεγχο σε κάθε βήμα. Οι ιδιοκτήτες χρεώνουν μόλις 2 $ και άνω των 100 $ την ημέρα για διάφορα ενοίκια. Όλα εξαρτώνται από την ποιότητα των αντικειμένων σας και πόσο αποφασίζετε να τα νοικιάσετε.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανταγωνιστικοί κατά την ανάρτηση των ηλεκτρονικών σας, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ενοικιάσεις! Τούτου λεχθέντος, σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στην τοπική αγορά Renthis2me, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα για ποια παρόμοια είδη αναφέρονται.

Κοινοποίηση