Επαναφορά κωδικού

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

ΣΧΑΡΑ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ PERUZZO VERONA ΑΣΗΜΙ 30mm

Είδη μεταφοράς

Περιγραφή

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ, κατάλληλη για την μεταφορά έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 30mm και περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.

Διαθέτει ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση του κάθε ποδηλάτου στις οποίες αυτό ασφαλίζει με ειδικό λάστιχο το οποίο ταυτόχρονα προστατεύει και τον σκελετό από γρατζουνιές. Περιλαμβάνει έναν ιμάντα για την επιπλέον πρόσδεση των ποδηλάτων, ειδικά ελαστικά για να ακουμπά στο αυτοκίνητο καθώς και ειδική επένδυση στα άκρα του κάθε ιμάντα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος φθοράς του αυτοκινήτου. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς την χρήση εργαλείων. Διπλώνει ώστε να αποθηκεύεται εύκολα. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και πληρεί αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας.

Μέγιστος αριθμός ποδηλάτων:3
Τρόπος στήριξης:Σκελετό
Υλικό κατασκευής:Σίδερο
Είδος:Πορτμπαγκάζ
Βάρος (κιλά):4.44000
Διάμετρος σωλήνα:30 mm
Μέγιστο φορτίο:45

Δείτε περισσότερα
Τοποθεσία παραλαβής αντικειμένου (Meeting Point)
Σημείο συνάντησης: Πατησίων 202, Κυψέλη (Αθήνα), Αθήνα, 11256, Ελλάδα

Ημερήσια

5 € / ημέρα

7 ημέρες+

4 € / ημέρα

30 ημέρες+

3 € / ημέρα

×

Κράτηση Τώρα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κοινοποίηση

Η εταιρία BalkBikes δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδηλάτου με στόχο: 1) Να βοηθήσει όσους κάνουν το βήμα να αγοράσουν το πρώτο τους ποδήλατο μετά από πολλά χρόνια αποχής. 2) Να υποστηρίξει αυτούς που έχουν επιλέξει το ηλεκτρικό ή το κλασσικό ποδήλατο ως καθημερινό μέσο μεταφοράς. 3) Να παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία σε όσους αθλούνται συστηματικά με ποδήλατο.

Επικοινωνία
x
5 € ανά ημέρα