Επαναφορά κωδικού

Τα αποτελέσματα αναζήτησης
09/04/2022

Ένας νεός τρόπος σκέψης

Πολλές φορές ακούγεται οξύμωρο και ίσως προκλητικό να πιστεύουμε ότι μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον με μια απλή πλατφόρμα ενοικιάσεων. Ένα περιβάλλον το οποίο έχει τραβήξει πολλά από εμάς τους ιδίους. Ωστόσο είναι στο δικό μας χέρι να τα καταφέρουμε. Να αλλάξουμε τις υπερκαταναλωτικές μας συνήθειες που αποτελεί και μέρος του οράματος μας.

Ένα αντικείμενο λοιπόν που αγοράζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό δεν χρησιμοποιείται περισσότερο από 20% του χρόνου ζωής του.  Δηλαδή έναν χρόνο με 365 μέρες, τον χρησιμοποιούμε μόνο 73! Και τις υπόλοιπές 292 «κάθεται» να ξεκουραστεί. Ενώ παράλληλα υπάρχουν άτομα γύρω σου που το χρειάζονται! Γιατί να μην καταχωρήσουμε τα αντικείμενα σε μια πλατφόρμα όπως την Renthis2me έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα; Από την άλλη πλευρά γιατί να αγοράζουμε εξοπλισμό, όταν μπορούμε να τον ενοικιάζουμε; Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες πλατφόρμες που κάνουν αντίστοιχες δραστηριότητες με εμάς, όπως η Getaround μια πλατφόρμα που άτομα ενοικιάζουν το αυτοκίνητο τους σε άλλους. Η Wardobly που μπορείς να ενοικιάσεις υψηλής ποιότητας ρούχα από σχεδιαστές όπως και πολλές άλλες.

Γίνε μέλος του sharing economy community, προστάτευσε το περιβάλλον και κέρδισε έξυπνα χρήματα. Επίσης σου έχουμε και κάτι ακόμα πιο δραστικό, στην παρουσίαση μπορείς να δείς ένα πρόγραμμα επιβραβεύσεις για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας. Προϋποθέτει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί μας.

Κοινοποίηση