Επαναφορά κωδικού

Τα αποτελέσματα αναζήτησης
15/06/2022

4+1 τρόποι για να εξοικονομήσεις χρήματα

Είσαι φοιτητής και κάθε μέρα σκέφτεσαι πως θα βγάλεις τον μήνα; Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι ξέρουμε ότι τα φοιτητικά έξοδα είναι υπερβολικά πολλά ενώ οι εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις σε αυτή την ηλικία είναι αμέτρητες και τις περισσότερες φορές τα χρήματα δεν φτάνουν. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί σου έχουμε καλά νέα. Παρακάτω σου έχουμε τη λύση με 4+1 τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα και να τα ζήσεις όλα στο έπακρο!

Οργάνωσε τον προϋπολογισμό σου: Κάνε ένα excel εσόδων-εξόδων προκειμένου να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή το ακριβές ποσό των χρημάτων σου, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να διαπιστώσεις τις τυχόν σπατάλες σου και στη συνέχεια να εξοικονομήσεις χρήματα. Άλλωστε, το είχε πει και ο Αϊνστάιν: ένα σωστά προσδιορισμένο πρόβλημα έχει λυθεί κατά 50%!

Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις: Ως φοιτητής μπορείς να βρεις απίστευτες εκπτώσεις απλά και μόνο με την ένδειξη της φοιτητικής σου ταυτότητας. Από τα φοιτητικά πακέτα τηλεφώνου μέχρι θέατρα, φαγητά, μέσα μεταφοράς και όχι μόνο. Έτσι, όχι μόνο θα εξοικονομήσεις χρήματα αλλά θα ζήσεις και περισσότερες εμπειρίες στη χαμηλότερη τιμή τους.

Απόφυγε την χρήση αυτοκινήτου: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έξοδο για ένα φοιτητή από το να έχει δικό του αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς τα οποία πέραν του ότι είναι γενικά η πιο οικονομική επιλογή για όλους, ένα παραπάνω για τους φοιτητές που δικαιούνται επιπλέον έκπτωση.

Οργάνωσε off season ταξίδια: Όντας φοιτητής δεν έχεις τους περιορισμούς που έχουν οι εργαζόμενοι και συνεπώς μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου σε περιόδους με μειωμένη κινητικότητα και κατ’ επέκταση σε χαμηλότερες τιμές. Για παράδειγμα, απόφυγε τις εορταστικές περιόδους και ταξίδεψε στα αγαπημένα σου μέρη λίγες εβδομάδες πριν ή μετά. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ξοδέψεις πολύ λιγότερα χρήματα αλλά θα απολαύσεις ακόμα περισσότερο το ταξίδι αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Μπες ΧΘΕΣ στην Renthis2me: Εδώ μπορείς όχι μόνο να εξοικονομήσεις αλλά και να κερδίσεις έξυπνα χρήματα δίνοντας μια σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σου. Για παράδειγμα, θες να κάνεις ένα πάρτι και χρειάζεσαι φώτα και ηχεία; Γιατί να ξοδέψεις χρήματα αφού μπορείς να τα ενοικιάσεις από τη Renthis2me; Από την άλλη, έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις χρήματα από αντικείμενα που «κάθονται» σπίτι σου, απλά ενοικιάζοντάς τα!

Και να θυμάσαι να βλέπεις πάντα την ευκαιρία μέσα στο πρόβλημα και να την αρπάζεις!

Κοινοποίηση