Επαναφορά κωδικού

Τα αποτελέσματα αναζήτησης
13/05/2022

3+1 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις χωρίς να αγοράσεις εξοπλισμό αλλά να ενοικιάσεις

Είναι θεμιτό και απολύτως κατανοητό σαν ανθρωπινά όντα να επιζητάμε την ιδιοκτησία. Πάντοτε ο άνθρωπος επιθυμούσε να γνωρίζει τι είναι δικό του και τι όχι. Μήπως όμως είναι ο καιρός αυτό να αλλάξει; Στην Renthis2me θέλουμε να βάλουμε τέλος στην «τρέλα» της κτητικότητάς. Κάτι που έχεις μπορείς να το μοιράζεσαι με άλλους. Να δημιουργείς μια κατάσταση win-win. Εσύ να κερδίζεις «έξυπνα» χρήματα και εκείνος να ζει κάποιες νέες εμπειρίες. Πάμε να δούμε μαζί κάποιες από αυτές!

  • : Ο «βασιλιάς» της κονσόλας (συγνώμη Xbox) δηλώνει παρών και μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες, παίζοντας τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Πόσοι από εμάς αγοράσαμε ένα PlayStation και μετά από λίγο καιρό ψάχναμε να το πουλήσουμε στην μισή τιμή;
  • : Γίνε ο Σουμάχερ της γειτονιάς σου και μάζεψε την παρέα σπίτι. Μην ξεκινήσεις τα στοιχήματα με φίλους αν πρώτα δεν έχεις προπονηθεί αρκετά. Είναι συμβατή με όλες τις κονσόλες και με υπολογιστή.
  • : Ήξερες ότι η τεχνολογία Virtual Reality ανήκει στις τεχνολογίες αιχμής της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και οι εταιρείες που ασχολούνται με αυτή έχουν περίπου 28% ρυθμό ανάπτυξης; Οκευ, λίγο άσχετο άλλα θέλαμε να το γράψουμε. Με ένα VR μπορείς πραγματικά να βρεθείς σε διαφορετικούς κόσμους.
  • Μπορείς εσύ να αποφασίσεις τι θα αντικείμενα θα ενοικιάζεις σε άλλους, ή τι αντικείμενα θα ενοικιάζεις από άλλους. Σε μπέρδεψα; Στην Renthis2me υπάρχουν 2 είδη χρηστών, οι ιδιοκτήτες αντικείμενων που δίνουν προς ενοικίαση τα αντικείμενα τους και οι ενοικιαστές, που παίρνουν για συγκεκριμένο χρόνο τα αντικείμενα από άλλους. Τώρα μπορείς και εσύ να διαλέξεις τι είδους χρήστη θέλεις να είσαι. Άρα και τι δραστηριότητες θα μπορούν να ζουν τα άτομα στην κοινότητα της Renthis2me.
Κοινοποίηση